U Opštini Medijana postavljaju klupe za mame koje doje

Izvor: JužneVesti.com, 31.Avg.2020, 14:58

U Opštini Medijana postavljaju klupe za mame koje doje

Prva klupa za dojilje nalazi se kod niškog Doma zdravlja, a iz Opštine Medijana najavljuju da će postaviti još 9 mobilijara namenjenih mamama koje doje - u Svetosavskom parku, na trgovima 14. oktobar, kralja Aleksandra i Patrijarha Pavla, kao i na keju pored Nišave, u Brzom Brodu i parku Čair.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Klupe za mame na teritoriji GO Medijana

Izvor: Megafon.co, 31.Avg.2020

Gradska opština Medijana je prva opština u Srbiji koja dobija klupe za mame – dojilje, donaciju „Rosa vode“ u okviru kampanje „Beba bira gde“. Od ukupno 10 klupa, prva je postavljena kod niškog Doma zdravlja između ulaza 3 i 4, iz pravca Bulevara Nemanjića. Na glavnom ulazu ove ustanove...

Nastavak na Megafon.co...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.