STIGAO JE SAVA! VLADA MANDIĆ POSTAO OTAC ČETVRTI PUT: Presrećan sam, žurim da ih vidim a naredna TRI DANA SLAVIM!

Izvor: Svet, 07.Dec.2018, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STIGAO JE SAVA! VLADA MANDIĆ POSTAO OTAC ČETVRTI PUT: Presrećan sam, žurim da ih vidim a naredna TRI DANA SLAVIM!

Vlada Mandić dobio je još jednog sina danas, a dao mi je ime po njegovom dedi – Sava!
Kako je već izjavio za naš portal, ime je dao i po našem najvećem svecu:
“Zvaće se po mom djedu! Sava! I ne samo po njemu, nego i kao Sveti Sava. Tako da je to odlučeno.”
Dečak ima 4 kilograma i dugačak je 55 centimetara, a porođaj je obavila doktorka Zagorka Milovanović koja je Jasminu porađala i prethodna dva puta.
Ovu radosnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << vest potvrdio je i Vlada:
“Tačno je, porodila se Jasmina! Dobio sam još jednog sina i presrećan sam. Evo upravo sam na putu ka bolnici, sve je prošlo dobro, a to je najbitnije. I jasmina i Sava su super, žurim da ih vidim sada, a naredna tri dana kao po običaju slavim!”
Studentkinja medicine i rukometaš dobili su 2015. godine sina Petra, a prošle godine i ćerku Mateu, dok Vlada iz prethodne veze sa Jelenom Višekrunom ima ćerku Sašu.
svetsvet
The post STIGAO JE SAVA! VLADA MANDIĆ POSTAO OTAC ČETVRTI PUT: Presrećan sam, žurim da ih vidim a naredna TRI DANA SLAVIM! appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Sveti Sava

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

VLADA MANDIĆ DOBIO ČETVRTO DETE – Evo koje IME je dao SINU

Izvor: Story, 07.Dec.2018

Kako prenose domaći mediji, supruga bivšeg sportiste Vlade Mandića Jasmina Trnavac porodila se i na svet je donela dečaka. Bivšem sportisti ovo je četvrto dete, a Jasminu je treći put porodila doktorka Zagorka Milovanović u Narodnom frontu, piše “Kurir”. Presrećni roditelji odlučili...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.