Izvor: RTS, 31.Jan.2023, 08:11

Patrijarh Porfirije obišao manastir Novu Gračanicu u Libertivilu

Patrijarh srpski Porfirije posetio je manastir Novu Gračanicu i Bogoslovski fakultet Svetog Save u Libertivilu.
Patrijarh Porfirije obišao je manastir Novu Gračanicu i Bogoslovski fakultet Svetog Save u Libertivilu u pratnji episkopa novogračaničko-srednjezapadnoameričkog Longina i kanadskog Mitrofana.

Tom prilikom, patrijarh Porfirije je razgovarao sa profesorima i studentima o načinima unapređenja rada jedine srpske bogoslovske škole na prostoru Sjedinjenih Američkih Država, saopštila je SPC.
Pogledaj vesti o: Sveti Sava

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Patrijarh Porfirije posetio manastir Novu Gračanicu u Libertvilu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Jan.2023

Patrijarh srpski Porfirije, koji se nalazi u SAD, posetio je manastir Novu Gračanicu i Bogoslovski fakultet Svetog Save u Libertivilu...Patrijarh Porfirije razgovarao je sa profesorima i studentima o načinima unapređenja rada jedine srpske bogoslovske škole na prostoru Sjedinjenih Američkih Država...Patrijarha...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Patrijarh Porfirije posetio manastir Novu Gračanicu u Libertvilu

Izvor: 24sedam.rs, 31.Jan.2023

Patrijarha su u poseti pratili episkopi novogračaničko-srednjezapadnoamerički Longin i kanadski Mitrofan,

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.