Otkazan večerašnji nastup folklorista u Parku Svetog Save

Izvor: JužneVesti.com, 29.Jul.2019, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkazan večerašnji nastup folklorista u Parku Svetog Save

Uvertiru u, ove godine skraćeno i odlagano, "Medijanino kulturno leto" trebalo je da večeras, 29. jula izvedu folkloristi iz Niša i Vladičinog Hana u Parku Svetog Save, ali je ovaj koncert otkazan, navode u Studentskom kulturnom centru, zbog kiše.

Večeras je trebalo da nastupe niški Folklorni ansambl Oro i Kulturno-umetničko društvo Branislav Nušić iz Vladičinog Hana, a novi termin nastupa >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << folklorista, navode u Opštini Medijana, biće naknadno određen.

Prema ranijim najavama, sutra 30. jula, bi trebalo da nastupi grupa Osvajači, dan kasnije Đorđe David i Ivana Peters, dok bi "Medijanino kulturo leto" trebalo da zatvori Sara Jo.

Podsetimo, zbog nepovoljne vremenske prognoze, ovogodišnja manifestacija odložena je za kraj jula, a prema tenderskoj dokumentaciji trebalo je da bude održana od 17. do 19. jula.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.