Najava događaja za subotu, 18. jun 2022. godine

Izvor: Capital.ba, 18.Jun.2022, 07:00

Najava događaja za subotu, 18. jun 2022. godine

FOTO: Capital MRKONJIĆ GRAD – U 17.30 časova svečani doček za Njegovu svetost patrijarha srpskog Porfirija ispred Hrama Svetog Save u Mrkonjić Gradu, u kojem će u 17.45 časova biti služena doksologija i večernje bogosluženje. /VIDEO/ ISTOČNO SARAJEVO – Kulturno-sportska manifestacija “Dani Kasindolskog bataljona”, koju organizuje Opštinska boračka organizacija “Ilidžanski borac”: – u 9.00 časova parastos za poginule borce i polaganje cvijeća na spomenik stradalima; – >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << u 10.30 časova prijem za porodice poginulih boraca. /Dvorana Kasindo/ TREBINJE – U 9.00 časova parastos za 13 Srba koje su prije 75 godina ustaše bacile u Pridvoračku jamu kod Trebinja. /na mjestu stradanja/ BANJALUKA – U 11.00 časova konferencija za novinare Centra za razvoj i unapređenje kinematografije Republike Srpske povodom usvajanja Zakona o audio–vizuelnim djelatnostima Srpske i upoznavanja o aktivnostima i projektima Centra. /treći sprat Narodne i univerzitetske biblioteke Srpske/ PALE – U 10.00 časova početak džiju-džica turnira “Trofej Jahorina open”, na kojem će učestvovati 300 takmičara iz 10 zemalja; – u 13.00 časova svečano otvaranje i proslava krsne slave DŽiju-džicu saveza Republike Srpske. /dvorana “Peki”/ SARAJEVO – Ministar inostranih poslova Turske Mevlut Čavušoglu u posjeti BiH, gdje će se sastati: – u 14.00 časova sa članom Predsjedništva BiH Željkom Komšićem; – u 14.45 časova sa predsjedavajućim Predsjedništva BiH Šefikom DŽaferovićem. /saopštenja/; – u 12.10 časova sa ministrom inostranih poslova u Savjetu ministara Biserom Turković, nakon čega su predviđene izjave za medije. /Ministarstvo inostranih poslova/ Чланак Najava događaja za subotu, 18. jun 2022. godine се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.
Pogledaj vesti o: Sveti Sava

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Porfirije u Mrkonjić Gradu, sutra 30 godina Eparhije bihaćko-petrovačke

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jun.2022

Srpski patrijarh Porfirije doputovao je danas u Eparhiju bihaćko-petrovačku, gde će sutra prisustvovati obeležavanju 30 godina postojanja te eparhije...Patrijarha Porfirija je isped hrama Svetog Save u Mrkonjić Gradu dočekao episkop bihaćko-petrovački Sergije sa sveštenstvom i vernim narodom,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.