NOVI SNIMCI VELIČANSTVENOG DOČEKA RUSKOG PREDSEDNIKA: Ovako izgleda kad 125.000 da podršku Vučiću i Putinu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2019, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI SNIMCI VELIČANSTVENOG DOČEKA RUSKOG PREDSEDNIKA: Ovako izgleda kad 125.000 da podršku Vučiću i Putinu (VIDEO)

Više od 125.000 građana Srbije okupilo se juče oko Hrama Svetog Save kako bi dočekali ruskog predsednika Vladimira Putina i našeg predsednika Aleksandra Vučića

Pogledajte nove snimke koji prikazuju veličanstven prizor na ulicama Beograda kada su građani izašli na ulice kako bi dočekali ruskog predsednika Putina koji je bio u poseti Srbiji.

Srbija je time što je juče izašla da dočeka i pozdravi Vučića i Putina pokazala jedinstvo, patriotizam, međusobnu ljubav i poštovanje Srba i Rusa. OVO JE SRBIJA!
Pogledaj vesti o: Sveti Sava

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Šešelj: Zbog Putina pet sati nisam išao u toalet!

Izvor: Mondo, 19.Jan.2019, 13:07

Silna želja lidera radikala Vojislava Šešelja da uživo vidi predsednika Rusije Vladimira Putina bila je izgleda jača i od velikih mera obezbeđenja i strogog protokola delegacije....Foto: Mondo/Goran Sivački Ilustracija..Naime, Šešelj tvrdi da je uspeo da se provuče "ispod radara" tako što...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.