Mladenci stigli u Hram Svetog Save! Veljko i Bogdana venčaće se u kripti koja pršti u zlatu! (foto)

Izvor: Story, 24.Nov.2019, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladenci stigli u Hram Svetog Save! Veljko i Bogdana venčaće se u kripti koja pršti u zlatu! (foto)

Bogdana Rodić i Veljko Ražnatović iz Titela stigli su u Beograd, gde će uskoro biti održano crkveno venčanje u kripti Hrama Svetog Save. Nakon crkvene ceremonije koja će se obaviti u 16.30, biće upriličeno i građansko venčanje u jednom beogradskom luksuznom hotelu. Pre toga, slavlje i običaji upriličeni su u njihovim porodičnim domovima nakon čega čega ... The post Mladenci stigli u Hram Svetog Save! Veljko i Bogdana venčaće se u kripti koja pršti u zlatu! (foto) appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BOGDANU PRATI GOMILA ISPRED HRAMA Otkriveno gde je za to vreme Veljko Ražnatović

Izvor: Blic, 24.Nov.2019

Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić stigli su do Hrama Svetog Save gde će se uskoro održati crkveno venčanje, dovezli su se odvojeno, a kako običaji nalažu njih dvoje se neće sresti dok ne počne ceremonija.

Nastavak na Blic...

PRVA FOTKA MLADENACA IZ CRKVE Bogdana i Veljko sa krunama na glavi izgovorili sudbonosno "DA"

Izvor: Blic, 24.Nov.2019

Bogdana Rodić i Veljko Ražnatović izgovorili su sudbonosno "da" na ceremoniji crkvenog venčanja, koje je u 16:30 sati održano u kripti Hrama Svetog Save.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.