I Putin da pazi gde gazi po Beogradu

Izvor: B92, 11.Jan.2019, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"I Putin da pazi gde gazi po Beogradu"

Ispucale kamene ploče ispred Hrama Svetog Save i 50 metara Ulice Bore Stankovića, koju putari nikako da završe, dočekale su i ovu godinu, pišu Večernje novosti.

Kako se navodi, obećanja da će ploče biti popravljene traju duže od tri godine.

“Ipak, kocke su sada u još gorem stanju. Ispucale, izrovane, upale, predstavljaju opasnost za manje pažljive sugrađane koji ne gledaju ispred sebe. Krateri usred staze, okruženi kućicama postavljenim zbog manifestacije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Božićno seoce ispred Hrama, slika su koju će gosti prestonice poneti kući. Ne postoji nijedan deo platoa gde pločnici nisu uništeni. Posla za putare ovde ima i previše, pa je sva prilika da će i predsednik Rusije Vladimir Putin, koji dolazi u Beograd 17. januara, ulazeći u Hram morati da pripazi gde gazi“, pišu Večernje novosti.

Osim oštećenih pločnika, plato iza Hrama i dalje nije završen, jer proširenje Ulice Bore Stankovića, i posle godinu i po, nije završeno.

“Oko 50 metara i dalje je izrovano, a, prema rečima nadležnih, taj deo biće završen za oko mesec dana. Tako, umesto da se majstori zadrže planiranih 150 dana, mašine su ovde godinu i po. Iz Direkcije za gradsko građevinsko zemljište, objasnili su da su neucrtane podzemne instalacije i izmeštanje trafo - stanice odužili posao. Ipak, kako 300 metara ulice i uz ove probleme ne može da se uradi za 18 meseci, Vračarcima nije jasno”, zaključuje se.
Pogledaj vesti o: Sveti Sava

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NAPUKLE PLOČE OKO HRAMA: I Putin da pazi gde gazi

Izvor: Večernje novosti, 11.Jan.2019

Na prilazima Hramu Svetog Save napukle ploče, a iza nezavršena ulica Bore Stankovića. Radovi iza pravoslavne svetinje trebalo bi da budu gotovi za mesec dana ISPUCALE kamene ploče ispred Hrama Svetog Save i 50 metara Ulice Bore Stankovića, koju putari nikako da završe, dočekale...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.