Izvor: JUGpress.com, 26.Jan.2020, 00:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvadeseti Svetosavski likovni salon u Vučju

LESKOVAC-VUČJE

I ove godine Dom kulture “Vučje” je organizovao “Svetosavski likovni salon” , davdeseti po redu , na kome je specijalna nagrada pripala pobedniku Filipu Stamenković iz Leskovca.

Prvu nagradu dobio je Jovan Spasić iz Vlasotinca, drugu nagradu Kristijan Filipović iz Leskovca, dok treće mesto dele Zvonko Milojević iz Niša i Gordana Tasić takođe iz Niša.

U >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << konkurenciji dece do osmog razreda nagrade su dobili: Stojić Marko iz OŠ “Bora Stanković” Vučje, Martin Đorđević iz OŠ “Bora Stanković” Bunuški Čifluk, Sara Kostić iz OŠ “Nikola Skobaljić” Veliko Trnjane i Jelena Marković iz OŠ “Nikola Skobaljić” Strojkovce.

Likovni salon je otvoren juče 24.01.2020 godine u galeriji “ART” u Domu kulture “Vučje” .

Na salonu su učestvovala 22 slikara, od kojih je većina renomirana u likovnoj umetnosti.

1.Vlastimir Stojanović iz Vlasotinca, 2.Boža Milić-Tisin iz Niša, 3.Violeta Milovanović-Beka iz Niša,4.Slavko Todorović-Zorkin iz Niša, 5.Gordana Tasić iz Niša, 6.Zvonko Milojević iz Niša, 7.Vera Munjas iz Vrnjačke Banje, 8.Bojana Micić iz Rudara, 9.Nikola Živković iz Vlasotinca, 10.Aleksandar Spasić iz Vlasotinca, 11.Jovan Spasić iz Vlasotinca, 12.Lidija Šorović iz Niša, 13.Branislav Milenković-Palma iz Brze, 14.Milić Petrović iz Niša, 15.Bata iz Vučja, 16.Petra Mladenović iz Donjeg Bunibroda, 17.Cvetković Budimir-Buda iz Niša, 18.Dragan idojković iz Niša, 19.Vida Cvetković iz Niša, 20.Nikola Tasić iz Niša, 21.Kristijan Filipović iz Leskovca, 22.Filip Stamenković iz Leskovca.

Ove godine su na likovnom salonu učestvovala, po prvi put, i deca iz OŠ “Bora Stanković” iz Vučja, OŠ “Bora Stanković” iz Bunuškog Čifluka, OŠ “Nikole Skobaljića” iz Velikog Trnjana i OŠ “Nikola Skobaljić” iz Strojkovca.

PodeliteKlikom podijelite na Facebooku(Otvara se u novom prozoru)Podijeli na Twitteru (Otvara se u novom prozoru)Kliknite za slanje e-pošte prijatelju(Otvara se u novom prozoru)Kliknite kako bi podijelili na Skype-u(Otvara se u novom prozoru)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Najbolji nagrađeni na Svetosavskom likovnom salonu u Vučju

Izvor: JužneVesti.com, 26.Jan.2020

Na 20. Svetosavskom likovnom salonu koji tradicionalno organizuje Dom kulture u Vučju, najbolji rad imao je Vlasotinčanin Jovan Spasić. Druga nagrada otišla je u ruke umetnika iz Leskovca Kristijana Filipovića, dok treće mesto dele Nišlije Zvonko Milojević i Gordana Tasić. Specijalnu nagradu...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.