Drugi Svetosavski turnir za najmlađe rukometaše

Izvor: KGsport.info, 25.Jan.2019, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drugi Svetosavski turnir za najmlađe rukometaše

Drugi po redu Svetosavski turnir za najmlađe rukometaše, u organizaciji Rukometnog kluba Radnički 1964, biće održan u subotu 26. januara, u hali „Jezero“. Očekuje se učešće preko 250 mališana iz dvadesetak klubova, koji će se nadmetati u klasičnom i mini rukometu.
Nakon izuzetno uspešno organizovanog Svetosavskog turnira prethodne godine, ljudi iz RK Radnički 1964 rešili su da ovo lepo druženje >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << malih rukometaša dobije tradicionalni karakter. Shodno tome, i ove godine će za Svetog Savu, školsku slavu, u hali „Jezero“ biti organizovan turnir koji će okupiti veliki broj dece iz različitih krajeva Srbije.
Turnir počinje u 9 časova takmičenjem u mini rukometu, na kome će učestvovati dečaci i devojčice 2007. godišta i mlađi. Za 13 časova zakazana je ceremonija svečanog otvaranja, a nakon nje, od 13 časova i 30 minuta, uslediće takmičenje u klasičnom rukometu za 2004. godište i mlađe.
Ceremonija svečanog zatvaranja planirana je za 19 časova. Naravno, najbolje ekipe i pojedinci dobiće prigodna priznanja i medalje.
Ova rukometna akcija organizuje se sa ciljem promocije rukometa među decom i njihovog usmeravanja prema sportu i pozitivnim vrednostima.

Foto: RK Radnički 1964

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.