CELA HRVATSKA U ŠOKU! Srbi u narodnim nošnjama slave Tuđmana - Sveti Sava nek te čuva! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2018, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CELA HRVATSKA U ŠOKU! Srbi u narodnim nošnjama slave Tuđmana - Sveti Sava nek te čuva! (VIDEO)

Ni Srbima nije svejedno!

Neko bi mogao da pomisli da je stvarno (kao mnogi koji su gledali snimak), ali u pitanju je insert iz filma hrvatskog režisera Vinka Brešana "Koja je ovo država", koji uskoro ima premijeru.

SAMO DANAS SIGURNO DOBIJATE: Meridian slavi 18. rođendan i časti!

I to nije jedina scena koja je uzburkala strasti u Hrvatskoj. Na samom početku filma, kako piše Jutarnji list, glumci obučeni u dresove hrvatske reprezentacije, vade >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kovčeg iz groba Franje Tuđmana.

Brešanov film bi sredinom decembra trebalo da ima premijeru u Hrvatskoj. U spornoj sceni u kojoj Srbi iz Hrvatske pevaju odu Tuđmanu, jedan od stihova glasi “Oj Tuđmane, diko naša, sad kad nisi s nama ti, svu hrvatski Srbi pamte, kako s tobom lepo nam bi...”, kao i poruka da ga čuva Sveti Sava.

Glumci, kao i sam režiser, su se obavezali da ne otkrivaju detalje filma do premijere, stvarajući time još jaču reklamu.

Ovo je zvanični trejler za film:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.