Izvor: Nezavisne Novine, 24.Nov.2017, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez struje osam naselja

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će danas od osam do devet časova biti dijelovi ulica Bana Milosavljevića i Kralja Petra I Karađorđevića te Aleje svetog Save, a od devet do 12 časova Marka Lipovca i Petra Pecije.

Dio naselja Han Kola ostaće bez struje od devet do 15 časova, dijelovi naselja Ramići, Lipovci, Barlovci, Bukovica i Jablan od 10 do 15 časova.

Od 11.30 >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << do 14 časova struje neće imati dijelovi Karađorđeve, Kosovske, Dušana i Vlade Kopanje i Srpskih rudara, te dio naselja Pavlovac.

"Od devet do 14 časova bez struje će ostati dio Savske ulice i dio naselja Priječani", saopšteno je iz "Elektrokrajine".

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Klizište opet zatvara slavine u šest banjalučkih naselja

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Nov.2017

BANJALUKA - Zbog aktiviranja klizišta u Ulici Manjačkih ustanika ponovo se danas u naselju Srpske toplice na magistralnom cjevovodu pojavio kvar...Iz "Vodovoda" je saopšteno da su ekipe na terenu i rade na otkanjanju istog...Zbog izvođenja radova na sanaciji kvara doći će do prekida u vodosnabdijevanju...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.