Besplatni ultrazvučni pregledi dojki u pokretnom autobusu u Svetosavskom parku

Izvor: JužneVesti.com, 25.Okt.2021, 16:31

Besplatni ultrazvučni pregledi dojki u pokretnom autobusu u Svetosavskom parku

Nišlijke će naredna dva dana, u utorak 26. oktobra i u sredu 27. oktobra, moći da urade besplatni ultrazvučni pregled dojki u Svetosavskom parku u Nišu, a pokretni autobus opremljen potrebnim aparatom nalaziće se kod bine u ovom parku.

Ova akcija deo je kampanje "Budi hrabra", koju je pokrenulo Udruženje Žena uz ženu a podržala je i Opština Medijana. Organizatori podsećaju žene na važnost preventive i pozivaju ih da dođu u što većem broju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<
Pokretni autobus opremljen ultrazvučnim aparatom i neophodnom opremom za kompletan dijagnostički pregled biće lociran pored bine u Svetosavskom parku, u vremenu od 12 do 18 sati. Preglede će pratiti stručni tim lekara, a preporučuju se ženama do 48 godina starosti - navode u pozivu.

Akcija se realizuje u 14 gradova u Srbiji, tokom oktobra koji je mesec borbe protiv raka dojke.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Besplatni ultrazvučni pregledi za žene u Svetosavskom parku

Izvor: Megafon.co, 25.Okt.2021

U organizaciji GO Medijana i Udruženja „Žena uz ženu“ iz Beograda, 26. i 27. oktobra 2021. godine biće organizovani besplatni ultrazvučni pregledi žena. . Kompletni dijagnostički pregledi Pokretni autobus opremljen ultrazvučnim aparatom i neophodnom opremom za kompletan dijagnostički...

Nastavak na Megafon.co...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.