Počele prijave za Bogojavljensko plivanje u Vlasotincu i Medveđi

Izvor: JužneVesti.com, 14.Jan.2019, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počele prijave za Bogojavljensko plivanje u Vlasotincu i Medveđi

U Jablaničkom okrugu plivači za Časni krst moći će da se nadmeću u Vlasotincu i Medveđi, dok se u ostalim gradovima i opštinama plivanje ne organizuje. Najhrabriji Vlasotinčani koji žele da se nadmeću na Bogojavljenskom plivanju za Časni krst mogu se prijaviti do 19. januara u Turističkoj organizaciji, dok se meštani Medveđe mogu prijaviti na recepciji Specijalne bolnice za rehabilitaciju Gejzer u Sijarinskoj Banji ili u crkvi Svetog Ilije.

Prijavljivanje >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << u Vlasotincu je moguće svakog radnog dana od 7 do 15 sati u Turističkoj organizaciji ili na brojeve telefona 016/ 875 201 i 069/ 701 998.

Vlasotinčani će za Časni krst plivati na Vlasini, kažu organizatori, a plivači se mogu prijaviti i na sam dan manifestacije, 19. januara do 9 sati u prostorijma Sportsko-rekreativnog centra Vlasina.

Pravo učešća imaju i maloletne osobe, ali sa sobom moraju da povedu jednog od roditelja koji treba da potpiše saglasnost, dok je za sve takmičare obavezan zdravstveni pregled - navode organizatori.

Meštani Medveđe za Časni krst plivaće u bazenu u sklopu kompleksa Gejzer u Sijarinskoj Banji od 10 sati.

Takmičari se, kažu organizatori, mogu prijaviti na recepciji Specijalne bolnice za rehabilitaciju Gejzer i crkvi Svetog Ilije u Sijarinskoj Banji ili na brojeve telefona 016/ 895 152 i 069/ 444 01 18.

I u Medveđi se mogu prijaviti maloletni plivači, takođe uz saglasnost roditelja.

Podsetimo, prijave za tradicionalno Bogojavljensko plivanje za Časni krst počelo je i u Svrljigu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.