Žrtva silovanja ubijena u sudu da ne bi svedočila protiv božjeg čoveka

Izvor: NaDlanu.com, 09.Feb.2014, 21:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žrtva silovanja ubijena u sudu da ne bi svedočila protiv "božjeg čoveka"

25-ogodišnja žrtva je optužila gurua Govindanand Terata za silovanje, i njena pravna borba je trajala poslednje dve godine. Kad je najzad stigla do suda u Indiji da da izjavu protiv uticajnog gurua upucana je.

Dok se pripremala da da izjavu sudu u svom slučaju protiv lokalnog gurua ova 25ogodišnja devojka je ubijena hicem iz pištolja, dok je njena majka povređena."Božiji čovek" je naziv za uticajne i moćne indijske gurue. Oni tvrde da bogovi govore kroz njih, da imaju natprirodne >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << moći i imaju veliki uticaj na indijsko stanovništvo.Govindanand TerataDok je žrtva silovanja sa majkom išla prema zgradi suda, napala ih je grupa muškaraca sa pištoljima koji su otvorili vatru na ove dve žene.Devojka je preminula na licu mesta, dok je majka zadobila teške povrede. Policija je uhapsila dvojicu muškaraca i privela ih na ispitivanje. Iz policije su izjavili da nije sigurno da li je pucnjava rezultat osvete gurua Terata, ili drugog gurua koji je bio umešan u slučaj, Bagirati Babe.Foto:printscreenIzvor: Daily Mail

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.