Žena i dete poginuli u naletu uragana Florens

Izvor: N1 televizija, 14.Sep.2018, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena i dete poginuli u naletu uragana Florens

Uragan Florens odneo je prve žrtve u SAD, ženu i njenu bebu, javila je policija Vilmingtona u američkoj državi Severnoj Karolini koja je na direktnom udaru uragana.

"Jedna žena i njena beba poginule su kada je drvo palo na njihovu kuću. Otac je povređen i odveden u bolnicu", napisala je policija preko Tvitera.

Uragan Florens praćen jakim kišama i vetrom jutros je stigao do kopna Severne Karoline. >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija <<

Guverner Severne Karoline Roj Kuper rekao je da uragan Florens pustoši tu američku državu i izrazio zabrinutost da bi "cele zajednice" mogle da budu izbrisane pod njegovim naletom. On je rekao da su u nekim delovima plimni talasi visoki do tri metra.

Zvaničnici upozoravaju da će jake kiše od uragana Florens trajati danima i da bi stanovnici Severne Karoline mogli da se suoče s najvećim poplavama u proteklom milenijumu.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

URAGAN FLORENS ODNEO 9 ŽIVOTA: Broj stradalih raste, vlasti mole građane da ne odbijaju evakuaciju! Najgore se tek očekuje, a poplave i udari vetra nisu jedina opasnost! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Kurir, 15.Sep.2018, 08:09

Najmanje osmoro ljudi, uključujući i majku i bebu, poginulo je u udaru oluje Florens, a iako je uragan oslabio na nivo tropske oluje, stručnjaci ne očekuju da će kiša uskoro prestati da pada. Tropska oluja Florens nastavlja da slabi, ali izazva katastrofalne poplave u američkim saveznim državama...

Nastavak na Kurir...

Pet žrtava uragana Florens, stotine blokirane

Izvor: N1 televizija, 15.Sep.2018

Najmanje pet osoba poginulo je u udaru oluje Florens na američku istočnu obalu. Među nastradalima su majka i dete, koji su poginuli kada je drvo palo na njih...Oko 750 hiljada ljudi je bez struje, a zvaničnici saopštavaju da se katastrofalne poplave tek očekuje...U nekim delovima Južne i severne...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.