Zbog preljube je bičuju, pa kamenuju do smrti!?

Izvor: Vesti-online.com, 05.Sep.2010, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog preljube je bičuju, pa kamenuju do smrti!?

Iranka, koja je osuđena na smrt kamenovanjem zbog preljube, sada se suočava i sa bičevanjem zbog nepristojnog ponašanja, rekao je njen sin. Iranske vlasti osudile su Sakineh Mohamadi Aštijani na 99 udaraca bičem nakon što je list "Tajms" objavio njenu fotografiju na kojoj ne nosi maramu oko glave, javlja mreža Bi-Bi-Si. List je kasnije objavio ispravku rekavši da je na fotografiji druga Iranka.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Neverna" Iranka dodatno kažnjena šibanjem

Izvor: Mondo, 05.Sep.2010

Iranka Sakine Muhamadi Aštijani, osuđena na smrt kamenovanjem zbog preljube, biće kažnjena i šibanjem zbog objavljivanja njene fotografije na kojoj ne nosi maramu, javili su danas svetski mediji.

Nastavak na Mondo...

Iranku očekuje bičevanje zbog slike

Izvor: Blic, 06.Sep.2010, 01:05

Iranske vlasti su osudile na 99 udaraca bičem Sakineh Mohamadi Aštijani (43), kojoj preti pogubljenje kamenovanjem nakon što je osuđena za preljubu. Prema izvorima bliskim porodici, ona je na ovakvu kaznu osuđena zbog "širenja iskvarenosti i nepristojnosti", jer je navodno dozvolila da u britanskom...

Nastavak na Blic...

Iranka osuđena na 99 udaraca bičem, jer se slikala bez marame?!?

Izvor: SEEbiz.eu, 06.Sep.2010

TEHERAN - Iranske vlasti su osudile na 99 udaraca bičem Sakineh Mohamadi Ashtijani (43), kojoj još otprije prijeti pogubljenje kamenovanjem nakon što je osuđena za preljub. Prema izvorima bliskim obitelji, ona je na ovakvu kaznu osuđena zbog "širenja iskvarenosti i nepristojnosti", jer je navodno...

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.