Zalutali putnik napravio haos na aerodromu u Minhenu

Izvor: Mondo, 27.Avg.2019, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zalutali putnik napravio haos na aerodromu u Minhenu

Aerodrom u Minhenu otkazao je danas oko 130 letova jer je nemačka policija evakuisala zgradu dok je tragala za putnikom koji je greškom prošao kroz izlaz koji se koristi u vanrednim situacijama.

Foto: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac

Za to vreme bilo je obustavljeno prijavljivanje putnika za letove.

Policija je saopštila da je morala da isprazni zgradu, uključujući putnike koji su već prošli bezbednosne provere, kako bi bila sigurna da >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << nisu ostavljeni opasni predmeti.

Nestali putnik je bio Španac koji je otvorio vrata izlaza za vanredne situacije na terminalu 2, a kasnije je pronađen na terminalu 1.

Prijavljivanje za letove nastavljeno je posle četvoročasovnog zastoja, zbog čega će avioni kasniti u ostatku dana, saopštio je aerodrom.

Zaposleni na aerodormu delili su boce vode putnicima koji su čekali na otvorenom po toplom, sunčanom danu u Minhenu.

Minhenski aerodrom jedan je od najprometnijih u Nemačkoj.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Minhen: Letovi otkazani zbog zalutalog putnika

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Avg.2019

MINHEN - Aerodrom u Minhenu otkazao je danas oko 130 letova jer je njemačka policija evakuisala zgradu dok je tragala za putnikom koji je greškom prošao kroz izlaz koji se koristi u vanrednim situacijama.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.