Izvor: Blic, 24.Feb.2018, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaharova: Kokain pripadao bivšem radniku na održavanu ruske ambasade

Kokain koji je pronađen u prostorijama ruske Ambasade u argentinskoj prestonici Buenos Ajresu pripadao je bivšem radniku na održavanju, izjavila je portparol ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

Ona je rekla da su ruske i argentinske službe za sprovođenje zakona zajednički izvršile operaciju sa ciljem prekidanja lanca krijumčarenja velikih količina kokaina iz Argentine na evropsko tržište.

"Kao rezultat operacije, osumnjičeni iz obe zemlje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su privedeni. Istraga je u toku, a slučaj će kasnije biti upućen sudu", rekla je Zaharova.

Zaharova je dodala da je pakovanje droge bilo spremno za transport u jednoj od prostorija ruske Ambasade, koja u isto vrijeme služi za obrazovanje i za stanovanje, preneo je TASS.

Portparol ruskog Ministarstva je rekla da je ustanovljeno da je prostorija pripadala radniku Ambasade, koji je ranije radio po ugovoru na kraći period.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.