Zaharova: Izuzetno visok rizik od sukoba na Korejskom poluostrvu

Izvor: Vesti-online.com, 13.Avg.2017, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaharova: Izuzetno visok rizik od sukoba na Korejskom poluostrvu

Rizik od vojnog sukoba kada je reč o Severnoj Koreji je izuzetno visok, izjavila je portparolka Ministarstva inostranih poslova Rusije Marija Zaharova.

Ona je to izjavila u intervjuu za rusku televiziju "Rusija".

- Situacija je izuzetno blizu potencijalnog vojnog konflikta - rekla je ona.

Pre tri dana severnokorejske vlasti su saopštile da su razradile plan raketnog napada na američku bazu na Guamu.

Istovremeno, američki predsednik Donald Tramp je rekao da je njegova zemlja spremna za ekonomske, diplomatske, kao i vojne mere protiv Severne Koreje.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Zaharova: Izuzetno visok rizik od sukoba na Korejskom poluostrvu

Izvor: Blic, 13.Avg.2017

Rizik od vojnog sukoba kada je reč o Severnoj Koreji je izuzetno visok, izjavila je portparolka Ministarstva inostranih poslova Rusije Marija Zaharova...Ona je to izjavila u intervjuu za rusku televiziju "Rusija"..."Situacija je izuzetno blizu potencijalnog vojnog konflikta", rekla je ona...Pre tri...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.