Za rekonstrukciju ambulante u Novim Karlovcima četiri i po miliona dinara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jun.2020, 14:47

Za rekonstrukciju ambulante u Novim Karlovcima četiri i po miliona dinara

U rekonstrukciju ambulante u Novim Karlovcima Opština Inđija uložila je oko četiri i po miliona dinara. Zgrada je potpuno renovirana spolja i unutra, a ambulantu je danas obišao predsednik Opštine Inđija, Vladimir Gak sa saradnicima.

Poboljšanje kvaliteta zdravstvene zaštite u seoskim sredinama jedan je od prioriteta inđijske lokalne samouprave. Zato se ulaže u ambulante u seoskim mesnim zajednicama, nabavlja se oprema i poboljšavaju uslovi rada.

Dosadašnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prostor u kojem je bila ambulanta u Novim Karlovcima bio je nuslovan, sada će meštani imati daleko bolje uslove.

Iako u teškoj finansijskoj situaciji inđijski Dom zdravlja, uz podršku lokalne samouprave, uspeva da obezbedi sredstva za rekonstrukciju ambulanti u seoskim mesnim zajednicama.

Zdravlje stanovništva na prvom je mestu, i ulaganja u zdravstveni sistem biće nastavljena, rekao je predsednik Opštine Inđija Vladimir Gak, koji je danas posetio Nove Karlovce.

Rekonstrukcija i obnavljanje ambulanti u inđijskoj opštini biće nastavljeni i u narednom periodu kažu nadležni.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ćupriji odobren projekat unapredjenja energetske efikasnosti škole

Izvor: Beta, 05.Jun.2020, 14:33

Opština Ćuprija potpisala je ugovor sa Ministarstvom rudarstva i energetike o finansiranju projekta unapredjenja energetske efikasnosti u osnovnoj školi "Vuk Karadžić", saopšteno je danas iz te lokalne samouprave.Projekat vredan 20 miliona dinara potpisao je u ime opštine Ćuprija predsednik opštine...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.