ZAVISTAN OD SEKSA Bivši španski kralj (79) spavao je sa 5.000 žena, a poslednji snimak sa ljubavnicom ŠOKIRAO JE ŠPANIJU (VIDEO)

Izvor: Blic, 31.Avg.2017, 06:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"ZAVISTAN OD SEKSA" Bivši španski kralj (79) spavao je sa 5.000 žena, a poslednji snimak sa ljubavnicom ŠOKIRAO JE ŠPANIJU (VIDEO)

Abdicirao je pre tri godine, ali nije uspeo da se skrasi. Bivši španski kralj Huan Karlos (79) ponovo je na meti medija jer su ga snimili sa ženom za koju se govori da mu je ljubavnica. Dok kraljica Sofija puca od ljutnje.

Na snimku s Jutjuba radosno pozira s lokalcima u irskom Klonmelonu, zajedno s prijateljicom, španskom bankarkom Martom Gajom (68). Više od 20 godina povezivali su ih zajedno, a ovo je prvi put da su zajedno snimljeni. Huan Karlos je u mesto došao krajem >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << jula na poziv prijatelja, meksičkog milionera Alena de Hesus Sanjines-Krausea. On već neko vreme živi u Kolonmelonu, piše irski Independent, a 2006. je obnovio obližnji dvorac Kilua. Meksički biznismen je kupio i mesnu crkvu Svetog Ivana Krstitelja pa i nju obnovio i pretvorio u galeriju, odnosno u opštinski kulturni centar. Na otvaranje galerije 22. jula pozvao je sve meštane, a bivši španski kralj Huan Karlos bio je specijalni gost. Na svečanosti je Marta Gaja stajala na diskretnoj udaljenosti od bivšeg kralja.

Snimak lokalne svečanosti na Jutjub je postavila mlada Irkinja Marian Tihe, potpuno nesvesna skandala koji će izazvati. Huan Karlos je kao džentlmen rado pozirao svakome ko je hteo da se fotografiše s njim, pa je i Marian Tihe snimila par fotografija i video. Stavila je video na Jutjub i bila srećna što je dobila nekoliko stotina pregleda. Nakon toga je promijenila naslov i navela da se na snimku vidi kralj Huan Karlos. Sledeći put kad je pogledala, video je već imao 99.000 gledalaca. Nakon toga su stvar otkrili španski mediji i zaokružili lik ljubavnice, pa je klip postao pravi hit.

Odvojen od kraljice

Otkako je abdicirao 2014. u korist svog sina, kralja Felipea, Huan Karlos se u javnosti retko pojavljivao sa suprugom, kraljicom Sofijom. S njom ima još i dve kćeri, Elenu i Kristinu. Kraljica je navikla na skandale: ovoga leta objavljena je knjiga “Huan Karlos: kralj sa 5.000 ljubavi” u kojoj se navode detalji njegovog burnog vanbračnog života, a među ostalim tu su ponovo i nagađanja da je imao aferu s britanskom princezom Dajanom. No, slabost kralja prema ženama nije stvar nagađanja, nego činjenica. Kralj Huan Karlos i kraljica Sofija 2012. trebalo je da proslave 50 godina braka, ali nisu nakon što je otkriveno da je kralj bez kraljice otišao na safari u organizaciji nemačke aristokratkinje Korine zu Sajn-Vitgenštajn, tada 46-godišnjakinje.

U ovog leta objavljenoj knjizi penzionisani zvaničnik Amadeo Martinez Ingles tvrdi kako je Huan Karlos komplusivno menjao ljubavnice pa je spavao s gotovo 5.000 žena. Pre pet godina drugi autor tvrdio je da je španski kraljevski Don Žuan imao 1.500 ljubavnica, što bi takođe bio ogroman broj. Po autoru ovog leta objavljene knjige, Huan Karlos je još tokom školovanja u vojnoj akademiji imao 332 ljubavnice, ili četiri nedeljno, pedantno je izračunao bivši zvaničnik Ingles, koji sada objavljuje kao vojni istoričar i publicista. Najaktivniji je bio u prvih dvadeset godina kraljevanja, što Ingles naziva strastvenom fazom: iako je ponešto smanjio broj svojih avantura dok mu je žena rađala i deca bila sasvim mala, u gotovo 20-godišnjem periodu od 1976. do 1994. spavao je sa 2.154 žene. Kasnije, od svoje 65 do 76 godine, sledi “zimska faza”: od 2005. pa do 2014. kad je abdicirao nakon 39 godina na tronu, imao je 191 ljubavnicu. Bitno manje, ako je verovati brojkama. Zna se da je kralj abdicirao narušenog zdravlja, dve godine pre nego što se odlučio na neuobičajeno odricanje od trona u korist sina imao je pet operacija, piše Jutarnji list.

Glumice u haremu

Autor Amadeo Martinez Ingles opisuje bivšeg španskog kralja kao muškarca zavisnog o seksu, koji nije obraćao mnogo pažnjena kraljicu i njene potrebe. Od glumica i pevačica “stvorio je harem koji mu je bio dostupan 24 sata na dan”, opisuje taj biograf. Voleo je poznate žene, ali i sasvim anonimne, mnoge među njima strankinje. Brojke su tako precizne jer je mladi Huan Karlos bio pod striktnim nadzorom Frankovih špijuna, što se nastavilo i kasnije. Prvu je ljubavnicu imao sa 16, a sa 66 je upoznao Nemicu Korinu zu Sajn-Vitgenštajn, koju je zvao “svojim Prozakom”.

Princezu Dajanu pokušao je, po istom izvoru, zavesti dok je bila s princom Čarlsom na letovanju na Majorki 1986. Dajana ipak nije pala na njega. Ingles je uveren da ima pravo da piše o burnom ljubavnom životu bivšeg kralja jer Španci imaju pravo da znaju kakav je Huan Karlos, jer je kralj trošio milione proračunskog novca tih par decenija dok je bio na vlasti. Takav ljubavni život morao je biti skup: kralj je putovao sa svojim odabranicama, smeštao ih u vile i luksuzne hotele u blizini Madrida. Svojim stranim ljubavima često je dolazio privatnim helikopterom koji mu je bio na raspolaganju.

Amadeo Martinez Ingles tvrdi da bi bivši španski kralj mogao imati oko dvadesetiro nezakonite dece.

Pre dve godine, španski Vrhovni sud odbacio je tužbu Belgijanke Ingrid Sartiau koja je tražila sudski utvrđivanje očinstva, tvrdeći da je Huan Karlos njen otac. Ingrid je tvrdila da je njena majka Lilien Sartiau imala aferu s Huanom Karlosom u Kosti del Sol 1965, pre nego što je postao kralj. Kralja je prvo štitio imunitet, ali nakon što je abdicirao, sudije su odbacile tužbu zbog nedostatka dokaza. Lilien Sartiau je govorila da je 1965. u španskoj diskoteci upoznala elegantnog muškarca, zgodnog i slatkog, plavih očiju. Tri večeri su proveli zajedno u skupom hotelu, a poslednjeg dana joj je recepcionar rekao da je to španski princ. Huan Karlos tada je već bio u braku sa Sofijom.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

On je spavao sa 5.000 žena, a poslednji snimak sa ljubavnicom ŠOKIRAO JE celu zemlju (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Avg.2017

Još tokom školovanja imao 332 ljubavnice..Abdicirao je pre tri godine, ali nije uspeo da se skrasi. Bivši španski kralj Huan Karlos (79) ponovo je na meti medija jer su ga snimili sa ženom za koju se govori da mu je ljubavnica. Dok kraljica Sofija puca od ljutnje...Na snimku s Jutjuba radosno pozira...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.