Vučević: Za 15 dana poznat nastavak političke karijere

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Avg.2020, 16:40

Vučević: Za 15 dana poznat nastavak političke karijere

Aktuelni gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, koji se u javnosti pominje kao jedan od kandidata za budućeg premijera, na pitanje da li će političku karijeru nastaviti kao predsednik Vlade, ministar ili prvi gradonačelnik u trećem mandatu, odgovara da će sve biti poznato u narednih 15 dana.

"Niko nikada sa mnom nije razgovarao o ni jednoj funkciji, ni premijerskoj, ni ministarskoj, ni bilo kojoj. Isključivo radim posao gradonačelnika Novog Sada i preserećan sam zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << toga, ovo je moj grad, ja ga volim do neba i nazad i ja sam srećan i ponosan zbog toga, a ako budem ponovo izabran, ja ne mogu ništa više i bolje u životu da zamislim nego da budem prvi put u istoriji grada neko ko ima treći mandat", kaže Vučević.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.