Vozač u Inđiji uhvaćen sa 3,27, biciklista u Staroj Pazovi sa 2,62 promila alkohola u krvi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Sep.2021, 12:12

Vozač u Inđiji uhvaćen sa 3,27, biciklista u Staroj Pazovi sa 2,62 promila alkohola u krvi

Pripadnici saobraćajne policije otkrili su na područjima opština Inđija i Stara Pazova, dvojicu vozača koji su upravljali vozilima pod dejstvom alkohola.

U Inđiji je zatečen šezdesettrogodišnji vozač putničkog automobila "pežo", koji je vozio sa 3,27 promila alkohola u organizmu, a na području Stare Pazove pedesettrogodišnji biciklista sa 2,62 promila alkohola u organizmu.

Njima je određeno zadržavanje do istrežnjenja nakon čega će, zbog izvršenih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << saobraćajnih prekršaja, biti privedeni nadležnim prekršajnim sudovima.

Apelujemo na vozače da ne konzumiraju alkohol ako voze i da poštuju sve saobraćajne propise, u cilju svoje i bezbednosti ostalih učesnika u saobraćaju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.