Voz iskočio iz šina na severu Italije, dve osobe poginule

Izvor: N1 televizija, 24.Maj.2018, 08:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voz iskočio iz šina na severu Italije, dve osobe poginule

Dve osobe su poginule a više ih je povređeno u noći između srede i četvrtka prilikom iskakanja voza iz šina na severu Italije, nedaleko od Torina, preneli su italijanski mediji.

Do nesreće je došlo kada je voz udario kamion koji se zaustavio na prelazu, a tri vagona su iskočila iz šina.

"Regionalni voz Torino-Ivrea je u 23.20 udario u kamion koji je probio rampu i zaustavio se na pruzi. Prema prvim informacijama, mašinovođa je preminuo a više putnika je povređeno", >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << saopšteno je iz železničke kompanije.

Prema navodima agencije AGI, druga žrtva je putnik koji je helikopterom prebačen u bolnicu u Torinu, ali je podlegao povredama.

Isti izvor navodi da je jedna putnica voza pretrpela povrede glave i da je u teškom stanju, ali je bila svesna.

Mediji navode da je litvanski kamion bio pretovaren i da nije uspeo na vreme da se zaustavi kada je rampa počela da se spušta.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Italija: Voz iskočio iz šina, dve osobe poginule

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Maj.2018

Dve osobe su poginule a više ih je povređeno u noći između srede i četvrtka prilikom iskakanja voza iz šina na severu Italije, nedaleko od Torina, preneli su italijanski mediji...Do nesreće je došlo kada je voz udario kamion koji se zaustavio na prelazu, a tri vagona su iskočila iz šina..."Regionalni...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.