Izvor: RTS, 22.Sep.2021, 13:18

Vojni avion nestao na ruskom Dalekom istoku

Ruske vlasti potvrdile su da je transportni avion Antonov An-26 nestao danas sa radara u Habarovskom kraju, na ruskom Dalekom istoku.
Sa radara je nestao avion An-26, 38 kilometara Jugozapadno od Habarovskog kraja u kojem se nalazilo šest članova posade, saopštilo je Ministarstvo za vanredne situacije, prenosi TASS.
Prema Ministarstvu, avion je obavljao tehnički let, a zbog loših vremenskih uslova, otežana je potraga za ovom letelicom.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRAGEDIJA U RUSIJI Srušio se avion sa šest članova posade

Izvor: Blic, 22.Sep.2021

Ruski transportni avion Antonov An-26, u kojem se nalazilo šest članova posade, srusio se danas u blizini grada Habarovska na dalekom istoku Rusije, javlja ruska agencija Interfaks pozivajući se na neimenovani izvor.

Nastavak na Blic...

Pronađena tela, svi članovi posade ruskog aviona poginuli

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Sep.2021, 07:43

Utvrđeno je da je poginulo svih šest članova posade aviona Antonov An-26, koji se u sredu srušio u regionu Habarovsk na ruskom Dalekom istoku, pošto su pronađena njihova tela, potvrdila je danas ruska hitna služba..."Posmrtni ostaci članova šest članova posade pronađeni su na mestu nesreće....

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.