Vlada USK dostavila prosvjetarima prijedlog rješenja za okončanje štrajka

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 11.Sep.2019, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada USK dostavila prosvjetarima prijedlog rješenja za okončanje štrajka

Vlada USK dostavila je Sindikatu obrazovanja tog kantona minimum zahtjeva koje je Sindikat postavio kako bi prekinuli štrajk u osnovnim i srednjim školama na području Unsko-sanskog kantona.  Naime, generalni štrajk u osnovnim i srednjim školama počeo je 2. septembra u Unsko-sanskom kantonu (USK). Ranije danas je održan sastanak prosvjetara i Vlade, a jedan od osnovnih zahtjeva je poštivanje Kolektivnog ugovora, odnosno izjednačavanje osnovice za obračun plaća sa...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Prosvjetari Unsko-sanskog kantona ne odustaju

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 11.Sep.2019

Štrajkači imaju deset zahtjeva, a prvi je izjednačavanje osnovice za obračun plata sa osnovicom drugih budžetskih korisnika.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.