Više od pola Venecuele ponovo bez struje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jul.2019, 09:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više od pola Venecuele ponovo bez struje

Karakas i više od pola od 23 venecuelanske savezne države ostalo je juče bez struje, a vlasti tvrde da je u pitanju "elektromagnetni napad".

Ministar za informisanje Horhe Rodriges je rekao da je nestanak struje izazvan "elektromagnetnima napadom", ali nije izneo dokaze za to, prenosi Rojters.

On je dodao da vlada radi na ponovnom uspostavljanju snabdevanja potrošača strujom.

Struja se na oko 10 minuta vratila u delove države Bolivar, gde se nalazi hidroelelktrana >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Guri, najveći proizvođač struje u zemlji.

Sličan slučaj dogodio se u martu, kada je vlada optužila opoziciju i Sjedinjene Američke Države za seriju prekida u snabdevanju električnom energijom, zbog čega su milioni ljudi ostali bez vode i telekomunikacija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Venecuela ponovo bez struje, vlasti tvrde da je u pitanju "elektromagnetni napad"

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Jul.2019

KARAKAS - Karakas i više od pola od 23 venecuelanske savezne države ostalo je juče bez struje, a vlasti tvrde da je u pitanju "elektromagnetni napad".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.