Više od 70 žrtava požara u Bangladešu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 21.Feb.2019, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više od 70 žrtava požara u Bangladešu

Najmanje 78 osoba nastradalo je u velikom požaru koji je opustošio stambene zgrade u starom delu Dake, prestonice Bangladeša, gde se takođe nalaze i skladišta hemijskih proizvoda saopšteno je iz vatrogasne službe. Desetine ljudi su ostale zarobljene, onemogućene da pobegnu na ulice zakrčene gužvom, dok su razni hemijski proizvodi goreli. Šef nacionalne vatrogasne službe je rekao da bi broj žrtava mogao rasti. "Broj mrtvih bi mogao još da poraste. Potraga se nastavlja",...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Više od 70 mrtvih u požaru u Daki

Izvor: Danas, 21.Feb.2019

U velikom požaru koji je izbio u stambenoj zgradi u starom delu Dake, glavnog grada Bangladeša, poginulo je najmanje 70 osoba, saopšteno je iz vatrogasne službe. Članak Više od 70 mrtvih u požaru u Daki se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.