Virdžin Grupa postaje strateški partner Hiperlup Uana

Izvor: Blic, 13.Okt.2017, 00:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Virdžin Grupa postaje strateški partner Hiperlup Uana

Kompanija Hiperlup Uan (Hiperloop One) sa sedištem u Los Anđelesu saopštila je juče da je Virdžin Grupa, milijardera Ričarda Brensona, investirala u formiranje strateškog partnerstva s tom američkom firmom.

Brenson je postao član uprave Hiperlup Uana, a kompanija će narednih meseci promeniti korporativni brend i zvaće se Virdžin Hiperlup Uan, navodi se u saopštenju, a prenosi agencija Rojters.

Iznos investicije nije otkriven.

Hiperlup Uan, koncept >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koji je osmislio i razradio vlasnik kompanije "Tesla" Ilon Mask, razvija futuristički sistem transporta prevoznim sredstvima velike brzine.

Virdžin Grupa nije odmah odgovorila na zahtev Rojtersa za komentar.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.