Viktorija Skripalj konačno stupila u kontakt sa sestrom Julijom

Izvor: Vesti-online.com, 17.Jul.2018, 22:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viktorija Skripalj konačno stupila u kontakt sa sestrom Julijom

Viktorija Skripalj, sestra otrovane Julije, izjavila je da je uspela da stupi sa njom u kontakt početkom jula, kao i da je to bio jedini telefonski razgovor sa njom u poslednje vreme.

Međutim, ona nije precizirala ko je koga pozvao.

- Nisam razgovarala sa Sergejem, iako mi je ona rekla da se on još uvek leči i da se svi bave njegovim zdravstvenim stanjem. To je sve što mi je rekla - navela je ona.

Viktorija je dodala i da je to bio jedini razgovor sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sestrom u poslednje vreme, kao i da Julija "ne smatra za shodno"da se javlja ili da odgovara na pisma.

- Međutim, ja znam da je ona videla ta pisma - dodala je Viktorija, ocenivši da bi volela da se čuje s njom češće, kako bi znala kakvo je zdravstveno stanje njenog ujaka.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.