Vidim znakove zamora, potrebna je nova krv

Izvor: B92, 07.Dec.2018, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Vidim znakove zamora, potrebna je nova krv"

Evropskom parlamentu je potrebna nova krv, izjavio je danas mađarski premijer Viktor Orban misleći na evropske parlamentarne izbore 2019. godine.

"Mogu da vidim krajnje znakove zamora", rekao je Orban i dodao da će biti novih poslanika nakon izbora za EP i da veruje da će se kvalitet demokratije poboljšati.

U izjavi radiju Košut, Orban je komentarišući pitanje migrantskih viza rekao da je smešno to što oni ponavljaju glasanje o migrantskim vizama u EP da bi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << obezebdili rezultat koji odgovara "birkoratama", preneo je MTI.

On je dodao da se čovek pita zašto to tolerišu poslanici koji su tamo poslati da predstavljaju interese građana.

Nijedna demokratija nije perfektna, uključujući demokratiju u Mađarskoj, ali demokratija u Briselu je još dalje od savršene, rekao je Orban.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.