Veliki požar u bolnici u Tajvanu: Stradalo devetoro

Izvor: B92, 13.Avg.2018, 08:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki požar u bolnici u Tajvanu: Stradalo devetoro

Tajpej -- U požaru koji je izbio u bolnici u Tajvanu danas je poginulo devet, a povređeno 15 osoba, saopštili su zvaničnici te zemlje.

Kako prenosi Rojters, istraga o uzrocima požara je pokrenuta a premijer Vilijam Laj kazao je da je Ministarstvo zdravlja nadgledalo spasilačku operaciju u opštini Nju Tajpej kao i da je požar ugašen pred svitanje.

Požar je, kako se navodi, izbio na sedmom spratu zgrade koji je služio za zdravstvenu negu.

Na fotografijama >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ove nesreće vide se bolničari koji izvoze pacijenate iz u bolničkim krevetima i na nosilima, a ogroman broj ambulantnih vozila je ispred bolnice spreman da preveze žrtve u najbliže medicinske centre.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Požar u bolnici u Tajvanu, poginulo devetoro, povređeno 15 ljudi (FOTO)

Izvor: BKTV News, 13.Avg.2018

U požaru koji je izbio u bolnici u Tajvanu danas je poginulo devet, a povređeno 15 osoba, saopštili su zvaničnici te zemlje...Kako prenosi Rojters, istraga o uzrocima požara je pokrenuta, a premijer Vilijam Laj kazao je da je Ministarstvo zdravlja nadgledalo spasilačku operaciju u opštini Nju...

Nastavak na BKTV News...

Veliki požar u bolnici u Tajvanu: Stradalo devetoro

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Avg.2018

TAJPEJ - U požaru koji je izbio u bolnici u Tajvanu danas je poginulo devet, a povrijeđeno 15 osoba, saopštili su zvaničnici te zemlje...Kako prenosi Rojters, istraga o uzrocima požara je pokrenuta a premijer Vilijam Laj kazao je da je Ministarstvo zdravlja nadgledalo spasilačku operaciju u opštini...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.