VIDEO: Pozvala je oca i rekla da je boli glava, a onda je umrla!

Izvor: Vesti-online.com, 10.Feb.2016, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Pozvala je oca i rekla da je boli glava, a onda je umrla!

Eren je prošlog petka sedela u svom automobilu blizu svog stana u Čikagu i razgovarala je sa ocem preko telefona. Ona je tada upucana u glavu, ali to nije znala, pa je tati tokom priče ponavljala da je boli glava, nakon čega se veza prekinula.

- Nisam znao da sam imao poslednji razgovor sa ćerkom - izjavio je Erenin otac Dejvid Okonor.

Mlada devojka se pre godinu dana doselila iz San Dijega u Čikago kako bi radila u kompaniji koja se bavi proizvodnjom igračaka >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i kako bi bila bliže dečku.

Međutim, njen otac je bio zabrinut za nju zbog toga što je u tom gradu poraslo oružano nasilje, a taj strah mu se i obistinio.

Dejvid je saznao da mu je ćerka upucana od njenog dečka Karlosa koji je to čuo od Erenine cimerke koja ju je pronašla u automobilu.

On je za lokalne medije izjavio da je bila sjajna devojka i da je posebno ponosan na nju jer je bila donor organa.

- Samo zbog toga što je bila na pogrešnom mestu u pogrešno vreme svet je izgubio predivnu osobu i sav njen potencijal - istakle su Erenine kolege.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.