(VIDEO) PRVI PUT PROGOVORIO: Nemački kanibal koji je pojeo ljubavnika o detaljima gnusnog zločina

Izvor: Kurir, 10.Feb.2016, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) PRVI PUT PROGOVORIO: Nemački kanibal koji je pojeo ljubavnika o detaljima gnusnog zločina

Armin Mejvs je 2001. godine ubio svog ljubavnika Bernda Brandesa i pojeo ga, a prvi put je javno progovorio o tome u dokumentarcu "Intervju sa Kanibalom".

Čitava priča je započeta oglasom u kojem je žrtva, Bernd, napisao da traži muškarca kojem će dozvoliti da ga pojede živog. Tako su Mejvs i Bernd stupili prvi put u kontakt.

U dokumentarcu, kanibal je objasnio kako je to veče zapalio sveće i napravio romantičnu atmosferu.

"Prvi zalogaj je bio veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << čudan, prvi put sam probao ljudsko meso. To je bilo nešto na šta sam čekao 40 godina, ukus je bio savršen " rekao je Mejvs i dodao da je ukus bio sličan svinjetini.

El horror de Armin Meiwes https://t.co/bJbssPZ945 pic.twitter.com/1USbKRyeT7

Pre nego što ga je ubio, Mejvs je Brandersa nadrogirao kako bi ga uspavao nakon čega mu je prvo odsekao penis. Tako omamljenog, Bernda je Mejvs odveo u kupatilo gde ga je smestio u kadu.  Prvo mu je čitao odlomke iz Ratova zvezda da bi u sledećem trenutku ga ubio nožem.

Posle ovog zločina, Mejvs je svog ljubavnika isekao na komade, glavu je zakopao u bašti a ostatke tela stavio u zamrzivač.

Zbog ubistva ljubavnika su ga uhapsili 2002. godine, kada je tvrdio da se u zamrzivaču nalazi meso divlje svinje. U zatvoru je proveo punih osam godina, a 2004. su ga proglasili krivim za ubistvo bez predumišljaja. Po izlasku iz zatvora posato je vegeterijanac.

(Metro.co.uk)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.