Izvor: Press, 09.Avg.2018, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uzbuna u Francuskoj zbog "bombe", evakuisano 2.000 turista

Oko 2.000 turista evakuisano je iz jednog kamp naselja na jugu Francuske posle lažne uzbune o podmetnutoj bombi, saopštile su lokalne vlasti.

  Podeli


Getty Images


Rukovodioci jednog od najvećeg primorskog kamp naselja kod Perpinjana dobili su anonimni telefonski poziv da će naselje eksplodirati u narednim satima, prenele su vlasti i dodale da >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je na brzinu evakuisano 2.000 ljudi i da je 70 policajaca i žandarma upućeno na lice mesta.
Autor animnog poziva je kasnije identifikovan i priveden. 

"U pitanju je Francuz, koji nije musliman. Iskoristio je kontekst terorističke pretnje da bi se osvetio supruzi", navele su lokalne vlasti i dodale da supruga nije ni bila u kampu za vreme poziva i evakuacije. 

Kamp naselje Arželes-Sir-Mer koje se smatra "prestonicom kampovanja", tokom leta ugosti do 150.000 domaćih i stranih turista.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uzbuna u Francuskoj zbog bombe, evakuisano 2.000 turista

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Avg.2018

PARIZ - Oko 2.000 turista evakuisano je iz jednog kamp naselja na jugu Francuske poslije uzbune o podmetnutoj bombi, saopštile su lokalne vlasti...Nakon izlaska na teren ustanovljeno je da se radilo o lažnoj uzbuni...Rukovodioci jednog od najvećeg primorskog kamp naselja kod Perpinjana dobili su anonimni...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.