Užas na klinici za gojazne: Serijsko silovanje

Izvor: Vesti-online.com, 14.Sep.2010, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Užas na klinici za gojazne: Serijsko silovanje

Nemačka klinika za lečenje gojaznosti kod dece našla se u centru seks skandala pošto je otkriveno da su se deca od 9 do 13 godina međusobno silovala!

Mesto zločina je Klinika "Quick Born" u Bilefeldu gde je tokom jula i avgusta na lečenju bila grupa od 16 dece do 14 godina. Slučaj je upraviteljki klinike prijavio jedan od članova te grupe, koji je takođe i žrtva.

"Moj 11-godišnji sin je plakao, rekao mi je da su ga prisili da se ljubi sa jezikom, kao i na >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << oralni seks. Tukli su ga. Kada je video da su druga deca silovana, i da ih prisiljavaju na analni seks, sve je otkrio", ispričala je jedna majka za "Bild".

Nakon što su sumnje potvrđene optuženo je četvoro dece, a sve više njih je progovaralo o nemilim događanjima.

Optuženi tvrde da je sve počelo nevinom igrom "Zavrti bocu", a nastavljalo se tzv. "Gej igrama".

Međutim, iskazi traumatizovnih žrtava pokazuju drugačiju istinu - sve to nije bilo ni blizu igri.

Istraga još uvek traje, a policija ispituje da li je u sve to umešana uprava klinike i kako je moguće da ceo mesec nisu imali nikakva saznanja o događanjima.

Glavni tužitelac Urlike Stahlman ističe kako uprkos monstruoznosti zločina sudskih osnova za podizanje optužnice nema jer su sva deca maloletna.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.