Urušio se pod u noćnom klubu u Madridu, povređeno 26 osoba

Izvor: N1 televizija, 14.Jan.2018, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Urušio se pod u noćnom klubu u Madridu, povređeno 26 osoba

Najmanje 26 osoba povređeno je kada se obrušio pod u jednom noćnom klubu u Madridu, saopštili su španski zvaničnici.

Hitne službe saopštile su da je 11 osoba sa lakšim povredama prebačeno u obližnu bolnicu, dok je ostalima pružena medicinska pomoć na licu mesta.

Rupa u podu od 16 kvadratnih metara otvorila se na višem spratu noćnog kluba u južnom delu Madrida.

Sličan incident dogodio se u novembru u noćnom klubu na španskom ostrvu Tenerife, kada su 22 osobe kroz rupu u podu propale u podrum.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Srušio se plafon u diskoteci u Madridu, povređeno 26 osoba

Izvor: N1 televizija, 14.Jan.2018

Najmanje 26 osoba povređeno je kada se obrušio plafon u jednom noćnom klubu u Madridu, saopštili su španski zvaničnici...Hitne službe saopštile su da je 11 osoba sa lakšim povredama prebačeno u obližnu bolnicu, dok je ostalima pružena medicinska pomoć na licu mesta...Rupa u podu od 16 kvadratnih...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.