Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Jul.2019, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ursula von der Lajen podnosi ostavku na mesto ministarke odbrane Nemačke

Nemačka ministarka odbrane Ursula fon der Lajen izjavila je danas da podnosi ostavku na ministarsko mesto pošto je kandidat za predsednika Evropske komisije.

Prema njenim rečima, sutra je u Evropskom parlamentu glasanje o njenoj kandidaturi. Navela je da će bez obzira na ishod, u sredu podneti ostavku na mesto ministra odbrane da bi svim "snagama služila Evropi".

Lideri Evropske unije (EU) predložili su na nedavnom samitu nemačku političarku (60) da zameni Žan-Kloda Junkera na mestu predsednika Evropske komisije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Von der Lajen podnosi ostavku na mesto ministarke odbrane Nemačke

Izvor: Danas, 15.Jul.2019

Nemačka ministarka odbrane Ursula fon der Lajen izjavila je danas da podnosi ostavku na ministarsko mesto pošto je kandidat za predsednika Evropske komisije. Članak Von der Lajen podnosi ostavku na mesto ministarke odbrane Nemačke se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.