Uhapšeno četvoro zbog planova o napadu na muslimane

Izvor: Večernje novosti, 22.Jan.2019, 23:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeno četvoro zbog planova o napadu na muslimane

Četiri osobe, uključujući 16-godišnjeg učenika, uhapšene su zbog planiranja napada na muslimansku zajednicu Četiri osobe, uključujući 16-godišnjeg učenika, uhapšene su zbog planiranja napada na muslimansku zajednicu, na severozapadu države Njujork. U trenutku hapšenja, oni su imali 23 komada vatrenog oružja i tri eksplozivne naprave kućne izrade, prenela je agencija AP.PROČITAJTE JOŠ: PUCNjAVA U AMERIČKOJ ŠKOLI: Policija je na licu mesta, roditelji >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << strahuju za svoju decu Kako je saopštila policija, žitelji područja Ročester kovali su planove da napadnu Islamberg, ruralnu muslimansku enklavu zapadno od Ketskilsa, u državi Njujork.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Četiri osobe uhapšene zbog planiranja NAPADA NA MUSLIMANE

Izvor: Blic, 23.Jan.2019, 02:00

Četiri osobe, uključujući 16-godišnjeg učenika, uhapšene su zbog planiranja napada na muslimansku zajednicu, na severozapadu države Njujork.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.