Udar na sicilijansku mafiju - zaplenjeno 1,5 milijardi evra

Izvor: N1 televizija, 24.Nov.2018, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udar na sicilijansku mafiju - zaplenjeno 1,5 milijardi evra

U akciji protiv mafije na Siciliji zaplenjena je imovina u vrednosti od 1,5 milijardi evra, javlja Anadolija.

Zaplenjena je jahta, duga 21 metar, kompanije i druga imovina, a kao deo italijanske strategije da se oslabe kriminalne grupe.

Imovina je pripadala naslednicima vlasnika turističkih firmi, za koje vlasti tvrde da su imale veze sa šefom mafije. Lokalni mediji navode da su advokati turističkog magnata Karmela Patija najavili tužbu za povraćaj imovine.

>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << />Glavni istražitelj Đuzepe Governale tvrdi da postoje veze između imovine i kriminalnih klanova u zapadnoj Siciliji na čelu s osuđenim mafijaškim šefom Mateom Mesinom Denarom, koji je u begu od 1993. godine.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.