Izvor: Blic, 20.Avg.2019, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Učenik iskasapio sekirom celu porodicu da ne bi patili kad se on ubije, iza sebe ostavio JEZIVO PISMO

Ruski učenik Timur Kimaletdinov (16) napravio je masakr u svojoj porodičnoj kući i ubio majku, baku ,deku i blizance (4) brata i sestru. On je zločin navodno počinio pre nego što je ubio sebe, jer je znao da će oni biti tužni kada on bude mrtav.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dječak sjekirom iskasapio porodicu da ne bi tugovala kad se on ubije

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Avg.2019

Šesnaestogodišnji dječak iz Rusije Timur Kimaletdinov napravio je masakr u svojoj porodičnoj kući i ubio majku, baku ,djeda i blizance (4) brata i sestru. On je zločin navodno počinio prije nego što je ubio sebe, jer je znao da će oni biti tužni kada on bude mrtav.

Nastavak na Nezavisne Novine...

RUSKI TINEJDŽER UBIO SEKIROM PETORO: Monstrum masakrirao porodicu da ga ne žale kad se ubije!

Izvor: Kurir, 21.Avg.2019, 08:41

MOSKVA - Javnost u Rusiji šokirala je vest o porodičnoj tragediji u selu Patrikevo u oblasti Uljanovsk na reci Volgi, gde je 16-godišnjak Timerlan Kamaletdinov brutalno ubio pet članova svoje porodice kako bi ih poštedeo žalosti kad izvrši samoubistvo.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.