Izvor: Blic, 02.Nov.2020, 21:57

PUCNJAVA U BEČU Jedna osoba ranjena u napadu kod SINAGOGE, u toku velika akcija policije (VIDEO)

Jedan policajac teško je ranjen večeras u pucnjavi u centru Beča. Kako javljaju lokalni mediji, napad se dogodio u blizini sinagoge.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TERORISTIČKI NAPAD U BEČU: Ubijeno najmanje sedam osoba, pucalo se na šest lokacija u gradu! Vojska na ulicama - potraga traje (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2020

Najmanje sedam osoba je ubijeno, a više je povređeno u terorističkom napadu u centru Beča...Kako javljaju austrijski mediji, teroristički napad su u blizini sinagoge počinila najmanje dva muškarca sa automatskim oružjem, o čemu svedoče šokantni snimci koje su zabeležili građani iz svojih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

OVO JE TERORISTA IZ BEČA Pogledajte šok snimak trenutka napada na sinagogu (VIDEO)

Izvor: Blic, 02.Nov.2020

Dramatični snimak terorističkog napada u Beču, u kojem je ubijeno najmanje sedam osoba u blizini sinagoge, pojavio se na društvenim mrežama.

Nastavak na Blic...

U napadu u Beču ubijena jedna osoba, snimljen napadač?

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Nov.2020

BEČ - Najmanje jedna osoba ubijena je u napadu blizu glavne sinagoge u centru Beča, javili su lokalni mediji, pozivajući se na izjave iz austrijskog Ministarstva unutrašnjih poslova.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.