Izvor: Blic, 08.Okt.2017, 00:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS U GANI Dve eksplozije posle požara na tankeru

Dve eksplozije su odjeknule nakon što je požar zahvatio tanker za prevoz prirodnog gasa u Akri, prestonici Gane, javljaju mediji, navodeći da ima žrtava ali da se za sada ne zna njihov broj.

Porparol nacionalne vatrogasne službe u Gani Bili Englejt rekao je za AFP da je požar na tankeru izazvao eksplozije na benzinskoj stanici i obližnjoj benzinskoj pumpi. On je dodao da je prerano znati uzrok požara.

- Istražićemo. Ima i vozila koja su takođe izgorila kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << posledica eksplozija - rekao je on za AFP.

Dopisnik AFP-a rekao je da su vartrogasne ekipe i hitna pomoć na licu mesta.

Gradske vlasti upozorile su ljude da izbegavaju to područje, u kojem se nalazi i univerzitetski kampus.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U eksplozijama u Gani poginule tri, povređene 32 osobe

Izvor: RTS, 08.Okt.2017

Najmanje tri osobe su poginule, a 32 su povređene u dve eksplozije koje su odjeknule u prestonici Gane Akri, nakon što je požar zahvatio tanker za prevoz prirodnog gasa, saopštile su hitne službe. . Prema rečima portparola...

Nastavak na RTS...

Gana: U eksplozijama poginulo šest, povređeno 35 osoba

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Okt.2017

Najmanje šest osoba je poginulo a 35 je povređeno nakon eksplozije u tankeru za prevoz prirodnog gasa u Gani, saopštio je danas portparol vatrogasne službe Bili Englejt...Zbog eksplozije uplašeni stanovnici su napustili svoje domove u istočnom delu Akre, dok je jedan deo stanovnika evakuisan, prenosi...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.