Izvor: Blic, 24.Feb.2018, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U samoubilačkom napadu u Jemenu šestoro mrtvih, 43 ranjeno

U eksplozijama dva automobila-bombe u jemenskom gradu Adenu poginulo je najmanje šest osoba, dok je njih 43 ranjeno, saopštili su bezbednosni zvaničnici. Zvaničnici navode da su poginula tri civila i tri pripadnika obezbeđenja.

Mediji su ranije preneli da je u Adenu poginulo ili ranjeno na desetine ljudi, što su potvrdili zvaničnici, ali nisu saopštili broj žrtava.

Iz bolnice je ranije saopšteno da su dovezena tela najmanje pet osoba.

"Islamska država" je putem svoje novinske agencije "Amak" preuzela odgovornost za dvostruki napad, preneo je AP.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dve eksplozije u Adenu - šest mrtvih, više od 40 ranjenih

Izvor: N1 televizija, 24.Feb.2018

U eksplozijama dva automobila-bombe u jemenskom gradu Adenu poginulo je najmanje šest osoba, dok je njih 43 ranjeno, saopštili su bezbednosni zvaničnici...Zvaničnici navode da su poginula tri civila i tri pripadnika obezbeđenja...Mediji su ranije preneli da je u Adenu poginulo ili ranjeno na desetine...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.