U pucnjavi u crkvi u Nešvilu žena ubijena, sedmoro ranjenih

Izvor: N1 televizija, 24.Sep.2017, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U pucnjavi u crkvi u Nešvilu žena ubijena, sedmoro ranjenih

Jedna žena je ubijena, a sedam ljudi je povređeno kada je maskirani napadač otvorio vatru u crkvi u Nešvilu, u američkoj saveznoj državi Tenesi, saopštili su zvaničnici.

Napadač je posle napada pokušao da izvrši samoubistvo, prenosi Gardijan.

Gradonačelnica Nešvila Megan Beri rekla je da je pucnjava "užasna tragedija" za taj grad.

Napadač se dovezao na parking ispred crkve neposredno pre završetka službe u Barnet kapeli Crkve Hrista na jugu >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << grada.

On je smrtno ranio ženu koja je hodala ka svom vozilu, a onda je ušao u crkvu i ranio još šest ljudi, a potom je pucao u sebe.

Većina povredjenih je starija od 60 godina, navodi policija.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Pucnjava u crkvi u Nešvilu; jedna osoba ubijena, sedam povređeno

Izvor: VOA, 25.Sep.2017, 12:01

Maskirani napadač otvorio je vatru u crkvi u Nešvilu u nedelju. Ušavši tiho niz prolaz, počeo je da puca na vernike koji ništa nisu prethodno posumnjali. Najmanje jedna osoba je ubjena, a sedam drugih ranjeno, saopštile su vlasti. Poslužitelj se suprotstavio napadaču, koji je verovatno upucao...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.