U pucnjavi na uličnoj zabavi u Čikagu šestoro ranjeno

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Avg.2019, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U pucnjavi na uličnoj zabavi u Čikagu šestoro ranjeno

Šest osoba je povređeno u pucnjavi koja se dogodila tokom jedne ulične zabave u Čikagu.

Policija je saopštila da je najmanje jedna osoba osumnjičena da je iz vatrenog oružja otvorila vatru na posetioce, prenosi CNN.

"Došlo je do obračuna između nekoliko osoba, zatim je najverovatnije jedna osoba zapucala iz automobila", izjavila je policijska službenica Mišel Tanehil.

Šestoro povređenih, pet žena i jedan muškarac, zbrinuto je u lokalnim bolnicama >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i oni su van životne opasnosti.

CNN podseća da se Čikago oporavlja od prošlog vikenda kada je u nekoliko pucnjava u gradu sedmoro ljudi ubijeno, a 52 ranjeno.

Samo 2. avgusta zabeležena su 32 incidenta, u kojima je došlo do pucnjave iz vatrenog oružja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.