U prodaji Konkurs i Informator za upis u srednju školu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jun.2020, 13:56

U prodaji Konkurs i Informator za upis u srednju školu

Konkurs Ministarstva prosvete za upis učenika u prvi razred srednje škole za narednu, 2020/21. školsku godinu, u prodaji je od danas.

Osim opštih i posebnih uslova upisa i kalendara upisnih aktivnosti, u Konkursu su navedeni svi važni podaci o školama čiji je osnivač Srbija, područjima rada, broju učenika, obrazovnim profilima i trajanju obrazovanja, kao i o merilima i načinu izbora kandidata.

Sastavni deo Konkursa su i prijava za ispit i lista želja, na čijem >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << spisku može da bude navedeno najviše 20 obrazovnih profila, potencijalnih budućih zanimanja.

Istovremeno sa Konkursom, Prosvetni pregled objavio je i Informator, koji može da pomogne budućim srednjoškolcima pri izboru zanimanja.

U njemu se mogu naći korisne informacije o orijentacionom broju bodova neophodnih za upis u određenu obrazovno-vaspitnu ustanovu u poslednje tri godine.

Konkurs i Informator mogu se nabaviti u knjižarama Prosvetnog pregleda, pouzećem ili u knjižarama širom Srbije po ceni od 300 dinara za Konkurs i 250 dinara za Informator.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Konkurs za upis u srednju školu od danas u prodaji

Izvor: Blic, 01.Jun.2020

Konkurs Ministarstva prosvete za upis učenika u prvi razred srednje škole za narednu, 2020/21. školsku godinu, u prodaji je od danas.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.