U padu aviona u Teksasu jedna osoba stradala, 5 povređeno

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jun.2021, 15:33

U padu aviona u Teksasu jedna osoba stradala, 5 povređeno

Jedna osoba je poginula, a još pet je povređeno kada se mali avion rano jutros srušio na opštinskom aerodromu u Teksasu, saopštile su lokalne vlasti.

Pad se dogodio oko 1 sat ujutru na aerodromu u Medisonvilu, na oko 160 kilometara severno od Hjustona, javila je TV stanica KTRK.

Portparol teksaškog Odeljenja za javnu bezbednost Džastin Ruiz je rekao da je u nesreći, do koje je došlo kada je avion pokušavao da sleti, smrtno stradala jedna odrasla osoba, prenosi agencija AP.

Dodatne informacije nisu bile odmah dostupne.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Pao avion u Teksasu; Jedna osoba stradala, 5 povređeno

Izvor: B92, 14.Jun.2021

Teksas -- Jedna osoba je poginula, a još pet je povređeno kada se mali avion rano jutros srušio na opštinskom aerodromu u Teksasu, saopštile su lokalne vlasti...Pad se dogodio oko 1 sat ujutru na aerodromu u Medisonvilu, na oko 160 kilometara severno od Hjustona, javila je TV stanica KTRK...Portparol...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.