U napadu talibana ubijeno 12 pripadnika avganistanskih snaga bezbednosti

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Sep.2017, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U napadu talibana ubijeno 12 pripadnika avganistanskih snaga bezbednosti

Dvanaest pripadnika avganistanskih snaga bezbednosti je poginulo, a četiri su ranjena kada su talibanski borci upali u prostorije guvernera okruga Maruf, u provinciji Kandahar na jugu Avganistana, saopštila je danas policija.

Policija je navela da se napad dogodio noćas i da su avganistanske snage potisnuče talibane iz tog okruga.

Portparol talibana Kari Jusuf Ahmadi je rekao da su talibani zauzeli Maruf na nekoliko sati i da su napustili taj okrug nakon što su uklonili oružje i druge predmete.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Napad talibana u Avganistanu, ubijeno 12, ranjeno četiri

Izvor: B92, 28.Sep.2017

Kabul -- 12 pripadnika avganistanskih snaga bezbednosti poginulo, a četiri su ranjena kada su talibanski borci upali u prostorije guvernera okruga Maruf, u Avganistanu...Policija je navela da se napad dogodio noćas i da su avganistanske snage potisnuče talibane iz tog okruga...Portparol talibana Kari...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.